هشدار: هرگز تخم مرغ را به این صورت نپزید

به گزارش مجله میهن 128، اگر تخم مرغ به مدت طولانی بجوشد، گوگرد و آهن موجود در آن به مواد دیگری تجزیه می گردد و محصول ارزش غذایی خود را از دست می دهد.

هشدار: هرگز تخم مرغ را به این صورت نپزید

به گزارش اسپوتنیک، یک ستون نویس در پورتال چینی سوهو می نویسد: تخم مرغ ارزش غذایی بالایی دارد و سرشار از پروتئین است، اما اشتباه در تهیه آن می تواند این محصول را از خواص مفید محروم کند یا حتی به سلامتی آسیب برساند.

به گفته نویسنده مقاله، عملیات حرارتی مواد غذایی به تخریب باکتری ها یاری می نماید. اما اگر تخم مرغ به مدت طولانی بجوشد، گوگرد و آهن موجود در آن به مواد دیگری تجزیه می گردد و محصول ارزش غذایی خود را از دست می دهد. در عین حال، دوستداران تخم مرغ آب پز به علت حرارت ندادن ناکافی در معرض مسمومیت هستند. همانطور که در مقاله ذکر شد، تخم مرغ خام به ویژه برای بچه ها خطرناک است.

زرده تخم مرغ از نظر محتوای پروتئین در راس هرم غذایی قرار گرفته است. برای اینکه به درستی زرده تخم مرغ جذب گردد و به کاهش وزن یاری کند، زرده ها باید سبزیجات، ماهی، گوشت خورده گردد. در ادامه این گزارش امده است که اگر می خواهید هضم غذا را بهبود ببخشید و کمبود ویتامین را فراموش کنید، دو عدد زده تخم مرغ را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

پیش از این در خبر ها آمده بود که در تحقیقات معین شده است که گروهی از نوجوانانی که صبحانه با پروتئین بالا یا به عبارتی تخم مرغ مصرف کردند، 400 کالری دریافتی روزانه خود را کاهش و توده چربی بدنشان را از دست دادند؛ این در حالی است که گروه هایی که صبحانه با پروتئین معمولی مصرف کردند یا به حذف صبحانه ادامه دادند، چربی بیشتری در بدن داشتند.

پیش از این، کارشناسان فرانسوی، متخصص آشپزی Tiefen Campe در خصوص رایج ترین اشتباهات در پخت ماکارونی صحبت کردند. از جمله در خصوص بیهودگی افزودن روغن زیتون به ماکارانی صحبت می کنیم که در هنگام پخت با آب مخلوط نمی گردد و به سطح بالا می آید. بعلاوه استفاده از قابلمه خیلی کوچک در زمان پخت و آب و نمک زدن به پاستا در آخرین لحظه نیز اشتباه است.

منبع: فرارو
انتشار: 29 خرداد 1401 بروزرسانی: 29 خرداد 1401 گردآورنده: mh128.ir شناسه مطلب: 1676

به "هشدار: هرگز تخم مرغ را به این صورت نپزید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هشدار: هرگز تخم مرغ را به این صورت نپزید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید