طرز تهیه سالاد سزار مرغ
به گزارش مجله میهن 128، سالاد سزار مرغ یکی از انواع سالاد سزار است. طعم اصیل این سالاد محبوب که با مواد اولیه متفاوت تهیه می گردد، به نحوه تهیه سس سزار بستگی دارد.
با ما همراه باشید و با تور ایتالیا ارزان از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - سالاد سزار مرغ یکی از سالادهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار در سرتاسر دنیا است. امروزه در بیشتر رستوران ها و فست فودهای کشورمان ایران نیز می توان انواع سالاد سزار را با کمی دخل و تصرف در مواد اولیه و سس های کم وبیش متفاوت پیدا کرد.
آنطور که گفته می گردد، نخستین بار یک مهاجر ایتالیایی به نام سزار کاردینی که سرآشپز و صاحب رستورانی در آمریکا بوده، در ساعات پایانی روز چهارم جولای و وقتی که آشپزخانه به دلیل ازدحام مشتریان تقریبا خالی شده بود، برای تهیه یک سالاد برای مشتریان خود از هر آنچه در آشپزخانه رستوارن بوده استفاده کرده و به این ترتیب سالاد خوشمزه سزار شکل گرفته است.
در واقع سالاد سزار سنتی از 3 بخش اصلی یعنی؛ کاهو، کروتان و سس سزار تشکیل می گردد ولی ما در اینجا قصد داریم طرز تهیه سالاد سزار مرغ به همراه اصیل ترین دستور سس سزار را به شما آموزش دهیم تا طعم بی نظیر ابن سالاد و سس سزار اصل را در منزل تجربه کنید.
از آنجا که باید این سالاد را بلافاصله بعد از آماده کردن سرو کرد، بهتر است ابتدا سس سزار را که کمی وقت گیرتر است آماده کرده و بعد به سراغ آماده سازی سالاد سزار مرغ بروید.
مواد لازم برای تهیه سس سزار
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
فیله ماهی آنچوی | 4 عدد |
آبلیموی تازه | 1 قاشق غذاخوری |
سس خردل | 1 قاشق غذاخوری |
سرکه بالزامیک | 1 قاشق غذاخوری |
سس ووسترشیر (ورچستر) | 1 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 1/3 لیوان |
پنیر پارمزان رنده شده | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سس سزار
- طرز تهیه سس سزار تقریبا مشابه تهیه سس مایونز خانگی است. یعنی باید ابتدا زرده تخم مرغ را با مواد اسیدی مخلوط کرده و بعد کم کم به آن روغن اضافه نمایید.
- استفاده از ماهی آنچوی اختیاری است و می توانید این ماهی را به صورت کنسروی از بازار تهیه نمایید.
- زرده تخم مرغ، سیر له شده،فیله ماهی آنچوی، آبلیوی تازه، ، سس ووستشیر و را داخل مخلوط کن ریخته و دستگاه را روشن نمایید تا همه مواد خوب با یکدیگر مخلوط شوند.
- همانطور که دستگاه در حال کار است، روغن زیتون را به صورت قطره قطره و به آرامی به مواد اضافه نمایید تا سس فرم گرفته و سفت گردد.
- وقتی سس به غلطت رسید دستگاه را خاموش کنید و از زیاد هم زدن سس خودداری نمایید.
- در این مرحله، پنیر پارمزان را نیز به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
- نیازی به اضافه کردن نمک نیست اما می توانید بنا به ذائقه خود کمی نمک و فلفل نیز به مواد اضافه نمایید.
- برای رقیق کردن سس سزار می توانید از مقدار کمی آب بهره ببرید و این به سلیقه خودتان بستگی دارد. سس شما آماده است.
اگرچه سس سزار یکی از بهترین و خوشمزه ترین سس هاست اما پیشنهاد گروه آشپزی خبرنگاران به شما این است که با انواع سس ها و طرز تهیه آن ها در لینک زیر آشنا شوید.
معرفی و آموزش طرز تهیه انواع سس
مواد لازم برای تهیه سالاد سزار مرغ
فیله مرغ طعم دار شده | 500 گرم |
نان فرانسوی یا نان تست | 500 گرم |
روغن زیتون | 3 قاشق غذاخوری |
سیر | 1 حبه عظیم |
پنیر پارمزان رنده شده | 1/2 پیمانه |
کاهو عظیم | 1 عدد |
نمک و ففل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه سالاد سزار مرغ
- مرحله اول؛ مزه دارکردن فیله مرغ است. برای مزه دارکردن فیله مرغ می توانید از انواع ادویه جات دلخواه بهره ببرید. پیشنهاد ما استفاده از نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، کمی آویشن و روغن زیتون است. فیله ها را با مواد گفته شده مزه دار کرده و کنار بگذارید.
- حالا نوبت آماده کردن کروتان است. به نانی که چندین مرتبه پخته شده و کاملا ترد و برشته شده باشد کروتان گفته می گردد.
نکته: بهتر است نانی که برای تهیه کروتان از آن استفاده می کنید تازه نباشد. اگر نان از قبل مانده ندارید، نان تازه را قبل از تهیه سالاد داخل یخچال قرار دهید تا کمی سفت گردد و بعد از آن بهره ببرید.
- برای تهیه کروتان، ابتدا باید دمای فر را بین 150 تا 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
- نان فرانسوی یا نان تست را به قطعات مکعبی کوچک خرد کنید.
- نان های خردشده را کف سینی فر قرار داده و به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته شوند.
- در همین زمان روغن زیتون، نمک و فلفل را به همراه یک حبه سیر له شده داخل یک کاسه عظیم ریخته و با هم مخلوط کنید.
- نان ها را از فر خارج کرده و روغن زیتون مزده دار شده ای که آماده کردید را روی نان ها بمالید و آن ها را تکان دهید تا روغن به خورد نان ها برود.
- دوباره نان ها را کف سینی فر چیده و برای 5 دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید.
- بعد از 5 دقیقه نان ها را از فر بیرون بیاورید، تکان داده و برای بار سوم این بار هم به مدت 5 دقیقه داخل فر بگذارید تا قهوه ای طلایی شوند.
- در همین فاصله، فیله مرغ هایی که با ادویه جات دل خواه مزه دار کرده اید را نیز داخل فر قرار دهید تا گریل شوند.
- می توانید برای سرو سالاد سزار مرغ، برگ های کوچک مغز کاهو را جدا کرده و به صورت درسته کف ظرف بچپینید یا این که آن ها را خرد کرده و داخل یک کاسه عظیم بریزید.
- فیله های گریل شده را از فر درآورده و برش بزنید.
- فیله ها را روی کاهوها بریزید و با نیمی از پنیر پارمزان رنده شده و تکه های کروتان ترکیب کنید.
- سس سزار را با قاشق روی سالاد ریخته و با مابقی پنیر پارمزان سالادتان را تزیین نمایید.