طرز تهیه پیچاخ قیمه

به گزارش مجله میهن 128، پیچاخ قیمه یا پیچاق قیمه از خورش های منحصر به فرد شهر اردبیل است. این غذا در مجالس یا مهمانی های رسمی همراه با پلو سرو می گردد. با ما همراه باشید.

طرز تهیه پیچاخ قیمه

مواد لازم برای تهیه پیچاخ قیمه

  • گوشت ریز خرد شده نیم کیلوگرم
  • خلال بادام 150 گرم
  • پیاز داغ یک پیمانه
  • آبغوره نصف پیمانه
  • تخم مرغ سه عدد
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق مرباخوری
  • زعفران دم نموده سه قاشق غذاخوری
  • نمک به اندازه لازم
  • فلفل به اندازه لازم
  • زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه پیچاخ قیمه

مرحله اول

گوشت را به صورت مکعبی خرد کنید. یک قابلمه بردارید و داخل آن اندازهی روغن بریزید و گوشت را با روغن تفت دهید. رب را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. بیشتر رنگ این خورش با زعفران است. بنابراین رب زیاد اضافه نکنید.

مرحله دوم

خلال بادام، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. مواد را با هم تفت دهید. حدود دو لیوان آب جوش اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا گوشت کاملا بپزد.

مرحله سوم

بعد از یک ساعت پیاز ها را خرد کنید و داخل اندازهی روغن سرخ کنید. سپس پیاز داغ و آبغوره را به خورش اضافه کنید. بعد از چند دقیقه نمک و زعفران را هم اضافه کنید. صبر کنید تا خورش با حرارت ملایم کاملا جا بیفتد.

مرحله چهارم

یک تابه گود بردارید و خورش را داخل آن منتقل کنید. با قاشق قسمت هایی از خورش باز کنید و زرده ها را به صورت درسته درون خورش بیندازید. در تابه را ببندید تا تخم مرغ ها بپزند. خورش پیچاخ قیمه آماده است.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 20 شهریور 1401 بروزرسانی: 20 شهریور 1401 گردآورنده: mh128.ir شناسه مطلب: 1741

به "طرز تهیه پیچاخ قیمه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیچاخ قیمه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید