طرز تهیه سس سزار خوشمزه تر برای سالاد سزا

به گزارش مجله میهن 128، سالاد سزار این روزها طرفداران زیادی را در ایران پیدا کرده است. این سالاد هم می تواند به عنوان پیش غذا و هم به عنوان یک وعده غذایی کامل سرو شود. نکته مهمی که این سالاد را منحصر به فرد می کند، سس سالاد سزار است. البته نمونه اصلی این سس از ماهی آنچوی استفاده می شود که در ایران در دسترس نیست. ضمن این که مزه آن چندان با ذائقه ایرانی ها همخوانی ندارد. بنابراین، در طرز تهیه سالاد سزار به جای ماهی آنچوی از یک جایگزین خوشمزه به نام سس ورچستر استفاده می شود.

طرز تهیه سس سزار خوشمزه تر برای سالاد سزا

ممکن است شما هم این تجربه را داشته باشید که سس سزاری که در منزل تهیه می کنید، به اندازه سس سزاری که در رستوران میل می کنید خوش طعم نباشد. امروز می خواهیم طرز تهیه سس سزار را با ترفندی که رستوران ها از آن استفاده می کنند، آموزش دهیم. پس در ادامه همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه سس سزار

  • سس مایونز کاله خرید آنلاین 300 گرم
  • سس خردل کاله خرید آنلاین 100 گرم
  • زرده تخم مرغ دو عدد
  • پنیر پارمسان پودری کاله خرید آنلاین 50 گرم
  • پوره سیر یک قاشق چای خوری
  • سس ورچستر 20 گرم
  • روغن زیتون بدون بو 100 گرم
  • آبلیموی تازه دو قاشق غذاخوری
  • نمک یک قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه به اندازه لازم

طرز تهیه سس سزار

مرحله اول

برای تهیه یک سس سزار خوشمزه، ابتدا سس مایونز را داخل یک کاسه میانه بریزید. سپس، سس ورچستر را به آن اضافه کنید. با همزن دستی آن ها را هم بزنید تا ترکیب کاملاً یکدست شود. سس ورچستر یک سس انگلیسی خوشمزه است. به دلیل طعم ویژه ای که دارد، در دستورپخت غذا های زیادی از جمله برای مزه دار کردن گوشت های کبابی، تهیه سس سالادها و دیپ های مختلف استفاده می شود. البته یکی از پرکاربردترین موارد مصرف آن در سس سالاد سزار است. سس ورچستر را به راحتی می توانید در خانه درست کنید و نیازی به خریداری آن ندارید.

مرحله دوم

در این مرحله از طرز تهیه سس سالاد سزار، نیاز است تا حریره یا پوره سیر را به موادتان اضافه کنید. اگر پودر سیر در دسترس ندارید، می توانید از سه تا چهار عدد سیر استفاده کنید. سیرها را پوست بگیرید و رنده کنید. سپس، به مواد اضافه کنید.

مرحله سوم

در ادامه لازم است زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. سفیده را کنار بگذارید و زرده ها را به مواد داخل کاسه اضافه کنید. سپس، سس خردل، آبلیموی تازه، فلفل سیاه، نمک، پنیر پارمسان و روغن زیتون را اضافه کنید. مواد را به کمک یک همزن دستی خوب مخلوط کنید. سس به دست آمده را داخل یک ظرف مناسب ریخته و در ظرف را ببندید و داخل یخچال قرار دهید تا مزه ها بیشتر به خورد هم روند.

فوت و فن های طرز تهیه سس سزار

  • اگر رژیم دارید، می توانید از سس مایونز بدون چربی به جای سس مایونز معمولی یا حتی کم چرب استفاده کنید.
  • اگر ترکیب تخم مرغ را با مواد سس دوست ندارید، می توانید آن را کلاً حذف کنید.
  • در دستور اصلی سس سزار، از ماهی آنچوی و زرده تخم مرغ استفاده می شود. از آنجا که ماهی آنچوی در دسترس نیست، سس ورچستر را می توانید جایگزین آن کنید. شاید هم مایل باشید تا به جای این سس، از سس هزار جزیره خانگی استفاده کنید.
  • سس سزار را می توانید به اندازه بیشتری تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید. ترکیب این سس با مرغ سوخاری و سالادهای دیگر هم مجذوب کننده خواهد شد.
  • بعد از آماده کردن سس، سراغ آماده کردن سالاد سزار بروید. سالاد سزار را به روش های زیادی می توانید تهیه کنید: سالاد سزار با فیله سوخاری و سالاد سزار با پارمای مرغ از آن جمله اند.
  • اگر رژیم دارید، شاید بهتر باشد از سالاد سزار بدون گلوتن استفاده کنید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 6 دی 1401 بروزرسانی: 6 دی 1401 گردآورنده: mh128.ir شناسه مطلب: 1788

به "طرز تهیه سس سزار خوشمزه تر برای سالاد سزا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس سزار خوشمزه تر برای سالاد سزا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید