دلمه با سس انار دلمه ای متفاوت با طعمی به یاد ماندنی
به گزارش مجله میهن 128، دلمه با سس انار را شما می توایند با آب انار طبیعی یا سس انار یا رب اناری که با آب انار رقیق شده است درست کنید و در همه فصل ها از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم:
برگ مو کنسروی یک شیشه
برنج پخته یک پیمانه
گوشت چرخ نموده 200 گرم
زرشک 3 قاشق غذاخوری
مرزه خشک 3 قاشق غذاخوری
پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
نمک و روغن به اندازه لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز داغ را در ماهیتابه ریخته و گوشت چرخ نموده را در آن تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد.
مرزه خشک و نمک را هم به گوشت در حال تفت اضافه می کنیم و کمی با روغن تفت می دهیم تا عطر سبزی بلند گردد.
برنج دم کشیده و زرشک را هم به مواد اضافه می کنیم و هم میزنیم.
به مواد یک قاشق سس انار اضافه نموده و زیر شعله را خاموش می کنیم.
مواد را در لای برگ های دلمه می چینیم و روی آن روغن می ریزیم و سس انار را با آب رقیق می کنیم و در روی آن ها می ریزیم و به مدت 45 دقیقه اجازه می دهیم دلمه ها بپزد و مزه دار گردد.
منبع: وقت صبح
منبع: فرارو