استفاده از ارقام زودرس برای صرفه جویی در مصرف آب
به گزارش مجله میهن 128، مدیر زراعت جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: استفاده از ارقام زودرس راهی برای صرفه جویی در مصرف آب است.
خبرنگاران شهرکرد - محسن مهدوی با بیان اینکه کشت محصولات استراتژیک برای مصرف انسانی و علوفه از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: حذف این محصولات از مجموعه فراوری استان غیرممکن است.
تغییر ارقام و کشت محصولات کم آب بر در چهارمحال و بختیاری در دستور کار واقع شده است.
بیشتر بخوانید
استفاده از ارقام زودرس راهی برای صرفه جویی در مصرف آب بیان شده است.
کشت اسپرس در چهار محال و بختیاری جایگزین فراوری یونجه و شبدر شده است و برای فراوری این محصول آب کمتری احتیاج است، اما در عین حال احتیاج علوفه ای استان برطرف می گردد.
کشت در شهرستان اردل عمدتاً به صورت دیم است که در چند سال اخیر انتقال آب به این شهرستان صورت گرفته تا مشکل کم آبی برطرف گردد.
فلفل دلمه و گل رز شاخ بریده عمده محصولات فراوریی گلخانه ها در استان است.
ن
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان