تفاوت های موز سبز و زرد از لحاظ خواص

به گزارش مجله میهن 128، یک متخصص تغذیه به بیان نکاتی در خصوص تشخیص موز سالم تر پرداخته و ارزش غذایی آن را برشمرده است.

تفاوت های موز سبز و زرد از لحاظ خواص

به گزارش خبرنگاران به نقل از باشگاه خبرنگاران، اولگا کوبلوروا، متخصص تغذیه در مقاله ای می نویسد که کدام موز برای بدن ارزش بیشتری دارد؛ نارس یا موز رسیده بیش از حد.

او در مورد موز رسیده یا نارس چنین می نویسد: موز نارس از نظر کالری کم است. فقط 56 کیلو کالری در هر 100 گرم موز سبز وجود دارد. به علت شاخص گلیسمی پایین (حدود 40 درصد) موز سبز برای کسانی که وزن کم می نمایند، بسیار مفید است. در موز سبز نشاسته زیاد است (حدود 12.5 گرم در هر 100 گرم)، بنابراین اشتها را کاهش می دهد و هضم آن مدت زمان زیادی طول می کشد.

موز بیش از حد رسیده از 90 تا 100 کیلو کالری در هر 100 گرم برخوردار است. این موز سرشار از کاتچین است، آنتی اکسیدان های قدرتمندی که از سلول ها در برابر آسیب محافظت می نمایند.

اولگا کوبلوروا در ادامه معتقد است: شاخص گلیسمی موز های رسیده حدود 70 است، بنابراین اگر اضافه وزن دارید، بهتر است موز رسیده را کنار بگذارید. بر خلاف موز سبز، هضم آن ها آسان است؛ در طول کار طولانی مدت، این موز منبع انرژی سریع خواهد بود.

در هر صورت یک یا دو موز در روز برای بدن مفید است، یک موز حاوی حدود 10 درصد میزان پتاسیم روزانه و تقریبا 30درصد احتیاج روزانه به اسید فولیک برای بدن است که برای عملکرد طبیعی قلب و بدن ضروری است.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 25 تیر 1400 بروزرسانی: 25 تیر 1400 گردآورنده: mh128.ir شناسه مطلب: 1312

به "تفاوت های موز سبز و زرد از لحاظ خواص" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تفاوت های موز سبز و زرد از لحاظ خواص"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید