با چه غذایی از ابتلا به کرونا انگلیسی جلوگیری کنیم؟
به گزارش مجله میهن 128، یک متخصص تغذیه، در ارتباط با نقش تغذیه سالم در پیشگیری از کرونا، نکاتی را متذکر شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، گلبن سهراب عضو هیئت علمی گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، گفت: دریافت زیاد مایعات بدون کافئین به آحاد جامعه توصیه می گردد. چرا که مایعاتی همچون چای، قهوه و نوشابه های مشکی که کافئین دارند موجب دفع آب به وسیله ادرار با سرعت بالایی می شوند. اما آب باید در بدن باقی بماند تا سیستم ایمنی بدن، عملکرد بهتری داشته باشد.
وی اضافه نمود: در شرایط کرونا بهتر است گیاهان ضد التهابی شامل سیر، زنجبیل، زردچوبه و فلفل و سبزیجات از قبیل کدو حلوایی و کلم قرمز و…، را در برنامه غذایی خود داشته باشیم و از مواد غذایی که می تواند سیستم ایمنی بدن را تضعیف و شامل قند های ساده و نبات، فست فود ها و هر غذایی که روغن جامد در آن وجود داشته باشد، دوری کنیم.
عضو هیأت علمی گروه تغذیه بالینی رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره بهداشت مواد غذایی در شرایط کرونا گفت: درباره انتقال کرونا به وسیله مواد غذایی مستنداتی وجود ندارد، اما غذا خوردن در کافی شاپ و رستوران ها به دلیل اینکه مجبور به برداشتن ماسک می شویم، خطر انتقال بیماری تشدید می گردد؛ بنابراین توصیه ما این است که غذای بیرون را در خانه پس از گرم کردن، مصرف کنیم.
وی اضافه نمود: همچنین افرادی که تا به امروز به کرونا مبتلا نشده اند، نیازی به مکمل های ویتامین و مواد معدنی خاصی ندارند.
منبع: خبرگزاری دانشجو