میوه ای که فشار خون را کاهش می دهد و مغز را تقویت می کند
به گزارش مجله میهن 128، مطالعه نو نشان می دهد که مصرف این میوه نه تنها یک میان وعده خوشمزه و کم کالری است، بلکه فشار خون را کاهش می دهد، عملکرد رگ های خونی را بهبود می بخشد و باعث تقویت مغز می شود.
به گزارش خبرنگاران، بر اساس مطالعات نو افرادی که بلوبری مصرف می کنند، به احتمال فراوان فشار خون آنان کاهش خواهد یافت.
مطالعات نشان داده اند که خوردن بلوبری یا ترکیبات بلوبری معروف به آنتوسیانین ها، عملکرد عروق را بهبود می بخشد.
مطالعه نو نشان می دهد که یک فنجان بلوبری نه تنها یک میان وعده خوشمزه و کم کالری است، بلکه فشار خون را کاهش می دهد، عملکرد رگ های خونی را بهبود می بخشد و باعث تقویت مغز می شود.
افرادی که به مدت 12 هفته یک بار در روز از نوشیدنی تشکیل شده از پودر بلوبری خشک شده استفاده کردند، در مقایسه با افرادی که نوشیدنی ساخته شده از پودر دارونما مصرف کردند، فشار خون سیستولیک شأن 3.59 میلی متر جیوه کاهش یافت.
مصرف کنندگان پودر بلوبری نیز بهبودهایی را در عملکرد رگ های خونی خود مشاهده کردند که با اتساع جریان شریان ها مقدار گیری شد.
مطالعه قبلی از طریق همین محققان در کالج کینگز لندن در بریتانیا تغییرات مشابهی را در مردان سالم میانسال که نوشیدنی ساخته شده از پودر بلوبری مصرف می کردند، نشان داد.
این نوع تغییرات برای کل سیستم قلبی عروقی مفید است.
در مطالعه نو، محققان همچنین دریافتند افرادی که نوشیدنی تشکیل شده از پودر بلوبری مصرف می کنند، در دو تست عملکرد شناختی- یادآوری فوری کلمات و آزمایش تغییر انجام یک کار- بهبود یافته اند.
با این حال، برخلاف مطالعه قبلی استفاده از آب بلوبری، هیچ بهبودی در یادآوری تأخیری کلمات مشاهده نشد.
پلی فنول ها ترکیبات گیاهی طبیعی هستند که در میوه ها، سبزیجات، چای، شکلات و سایر غذاها یافت می شوند و با تعدادی از مزایای سلامتی مرتبط هستند.
نویسندگان مطالعه نو بر این باورند که مزایای عروقی و مرتبط با مغز بلوبری به دلیل وجود نوع خاصی از پلی فنول به نام آنتوسیانین است.
بلوبری منبع خوبی از فیبر محلول است که به کلسترول متصل می شود و آن را از بدن دفع می کند و همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است که می تواند التهاب را در بدن کاهش دهد.
منبع: ایسکانیوز
منبع: همشهری آنلاین