مناطق بکر شمال ایران

به گزارش مجله میهن 128، می خواهیم برویم جایی که خبری از دود و ماشین و آدمیزاد نباشد. این جمله بسیاری از عاشقان مناطق بکر است، آنهایی که از شلوغی و سرو صدا به تنگ آمده اندو و دنبال جاهایی هستند که خبری از سروصدا در آنها نیست و کمتر گردشگری را میتوان در اطرافشان دید.

مناطق بکر شمال ایران

خبرنگاران/ می خواهیم برویم جایی که خبری از دود و ماشین و آدمیزاد نباشد. این جمله بسیاری از عاشقان مناطق بکر است، آنهایی که از شلوغی و سرو صدا به تنگ آمده اندو و دنبال جاهایی هستند که خبری از سروصدا در آنها نیست و کمتر گردشگری را میتوان در اطرافشان دید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از برترینها، می خواهیم برویم جایی که خبری از دود و ماشین و آدمیزاد نباشد. این جمله بسیاری از عاشقان مناطق بکر است، آنهایی که از شلوغی و سرو صدا به تنگ آمده اندو و دنبال جاهایی هستند که خبری از سروصدا در آنها نیست و کمتر گردشگری را میتوان در اطرافشان دید. اما دلیل دیگری هم باعث علاقه به مناطق بکر می گردد: کشف جاهایی جدید و دست نخورده که پای کمتر کسی به آنها باز شده و چهره شان از طریق انسان ها دگرگون و امروزی نشده است.

در ایران مناطق بکر زیادی وجود دارد اما ما در اینجا میخواهیم تعدادی از مناطق بکر شمال ایران را معرفی کنیم، باشد که این مناطق را همانطور که هستند بکر نگه داریم و با ریختن زباله چهره شان را زشت نکنیم.

دنیا نما

یکی از بکرترین مناطق شمال ایران دهکده دنیا نماست. دنیا نما در استان گلستان و 70 کیلومتری کردکوی قرارگفته و جایی ست که همه چیز را باهم دارد. پوشش گیاهی و جانوری متنوع، اقیانوسی از ابر در دل جنگل های گلستان، درختان سربه فلک کشیده، رودخانه، خانه های ییلاقی، آبشار و سقف های شیروانی و بهترین هوا، تصویر ماندگار این منطقه است. به طوری که دلت نمی خواهد همه اینها تمام گردد و برگردی. فرودین تا آبان بهترین زمان سفر به دنیا نماست.

راستا دسترسی: بعد از رسیدن به استان گلستان باید به سمت کردکوی بروید. از آنجا راه درازنو و بعد روستای رادکان را در پیش بگیرید. بعد به سمت روستاهای چمن ساور و حاجی آباد بروید و بعد از رسیدن به یک دوراهی، وارد جاده سمت چپ شده و از آنجا به دشت باطراوت دنیا نما خواهید رسید.

توتکابن

حدود 16 کیلومتری شمال شرقی رودبار، 2 کیلومتری مشرق رستم آباد و 12 کیلومتری مغرب کوه درفک، توتکابن قرار گرفته است. یک زمان در اینجا درختان توت زیادی وجود داشت، به همین دلیل هم حالا به آن توتکابن می گویند. توتکابن مناسب آنهایی ست که به گشت و گذار در محله های روستایی علاقه مندند. اینجا پر از صدای طبیعت، مرغ و خروس و گاو و گوسفندهایی ست که برای چرا در دشت و دمن می پلکند و صدایشان، صدای غالب روستاست. می توانی در بالای تپه ها بنشینی و از تماشای آن همه سبزی که زیرپایت است به وجد بیایی.

راستا دسترسی: از رودبار به سمت رستم آباد حرکت کنید و تابلوی رستم آباد را که در سمت راست جاده دیدید داخل بروید تا به میدان برسید . با رفتن به راه سمت راست میدان به توتکابن می رسید.

ییلاق گرسماسر

در 40 کیلومتری جنوب غربی رامسر یکی از خوش آب و هواترین روستاها واقع شده. گرزمان سر یا گرسماسر به معنی مکانی ست در بالای بهشت. این منطقه پر از دشت های پرگل و چشمه های پرآب کوچک و بزرگ است، کوه سماموس در شرق آن و ارتفاعات جواهرده در غربش قرار گرفته اند و انگار آن همه دشت های سرسبز قصد تمامی ندارند. گرسماسر بر طبق منابع، روستایی هزارساله است، گل گاوزبان یکی از منابع درآمد مردم اینجاست و در روستا که راه بروید عسل، چادرشب، نمد، زنبیل و جاجیم هم پیدا می گردد.

راستا دسترسی: از میدان اصلی رامسر، میدان سیمرغ یا شهید خلعتبری که به سمت هریس حرکت کنید، بعد از هفت کیلومتر به یک دو راهی می رسید که با نصب تابلویی راستا رسیدن به گرسماسر را معین نموده است. از آنجا تا گرسماسر 55 کیلومتر راه است و راستا از جنگل زیبا و بکر دال خانی می گذرد.

رحیم آباد

رحیم آباد هم یکی از مناطق سرسبز شمال است ولی این که چیز جدیدی نیست، چون تقریبا همه شمال سبز است. نکته رحیم آباد در جاده باصفایی ست که از کلاچای می گذرد تا به آن برسد، هوا خنک است و تا چشم کار می نماید مزارع چای و پرتقال و نارنج است که می بینید و پرورش ماهی قزل آلا که یکی از منابع درآمد مردم محلی ست. رحیم آباد برخلاف جاهایی که در بالا پیشنهاد شد برای گذران نیم روز مناسب است.

راستا دسترسی: اگر از رودسر حرکت می کنید نرسیده به کلاچای باید به سمت تابلوی روستای رحیم آباد بروید و اگر به عکس از کلاچای می خواهید به سمت رحیم آباد بروید در سمت چپتان تابلوی رحیم آباد را خواهید دید.

دریاچه لفور(سد البرز)

یکی از زیباترین دریاچه های ایران دریاچه لفور یا سد البرز است. آنطور که وقتی عکس هایش را نگاه می کنید شاید باورتان نگردد اینجا ایران است. دریاچه لفور در بین جنگل های سوادکوه واقع شده و یکی از قشنگترین جاهایی است که هرکس قبل از مرگ می تواند ببیند. یکی از بکرترین ها که وجود هفت آبشار بر قشنگی هایش افزوده و گاهی همانطور که در کنارش نشسته اید اسب ها از کنارتان رد می شوند و عیشان را تکمیل می نمایند. جاده کنار این دریاچه را که بالا بروید به آلاشت میرسید، منطقه ای پر از ابر و دشتهای سبز که خودتان باید بروید و زیبایی اش را از نزدیک ببینید.

آدرس: بعد از فیروزکوه و پل سفید، باید خود را به شیرگاه برسانید. راستا جنگل از جاده سد البرز می گذرد. از سد البرز تا جنگل و دریاچه لفور دو ساعت راه است.

جنگل نیرنگ

در 5 کیلومتری نوشهر و در نزدیکی جاده نیرنگ روستای کشکسرا واقع شده. به این منطقه پارک جنگلی خانیکان می گویند، هرچند که بر طبق گفته بعضی از مردم محلی به خاطر وجود درختانی از همه رنگ و چهارفصل بودن درختان آن، به نیرنگ معروف شده. اینجا منطقه ای آرام و بکر است که آب تنی در رودخانه کُرکُرود میتوان لذت سفر به آن را دوچندان کند.

منبع: زندگی امروز
انتشار: 23 مهر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: mh128.ir شناسه مطلب: 17

به "مناطق بکر شمال ایران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مناطق بکر شمال ایران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید