طرز تهیه دنده کباب طعم دار شده با کیوی

به گزارش مجله میهن 128، دنده کباب برای تعطیلات برترین گزینه است چون علاوه بر اینکه ساده است و شما می توانید تمام وقتتان را به استراحت و سرگرمی بگذرانید، نتیجه آن غذای بی نظیری است که همه از چشیدن آن لذت می برند.

طرز تهیه دنده کباب طعم دار شده با کیوی

طعم دار کردن گوشت و مرغ کار ساده ای است اما طعم غذا را شگفت انگیز می نماید. کافی است کمی زودتر تصمیم بگیرید و دست به کار شوید. اما رکورد ساده ترین روش طعم دار کردن به دستور دنده کباب طعم دارشده با کیوی می رسد. احتیاج به مواد اولیه فراوان و زحمت زیادی نیست. به لطف آنزیم های جادویی کیوی، گوشت ترد و لذیذ می گردد بدون آنکه بافت آن تغییر کند و له گردد. علاوه بر این کیوی یک محیط اسیدی و کمی شیرین برای جلوه کردن طعم فلفل مهیا می نماید. با خبرنگاران همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه دنده کباب طعم دارشده با کیوی

  • کیوی یک عدد
  • پودر فلفل چیلی یک قاشق غذاخوری
  • نمک (دریایی) یک قاشق غذاخوری
  • پودر سیر یک قاشق غذاخوری
  • گوشت دنده (نازک برش خورده) 900 گرم
  • شکر یک قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه (تازه آسیاب شده) 2 قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل قرمز (به دلخواه) یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه دنده کباب طعم دارشده با کیوی

مرحله اول

گوشت ها را داخل یک سینی بگذارید. کیوی را بدون اینکه پوست بگیرید از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را کمی فشار دهید تا کمی آب آن خارج گردد. سپس کیوی را به دو طرف گوشت ها بمالید. یک زیپ کیپ بزرگ یا کیسه پلاستیکی بردارید و گوشت ها را داخل آن قرار دهید. کیسه را درون یخچال بگذارید تا هشت ساعت استراحت نمایند.

مرحله دوم

یک کاسه میانه بردارید و پودر چیلی، نمک، پودر فلفل سیاه، شکر، پودر سیر و پودر فلفل قرمز را با یک قاشق چوبی مخلوط کنید. روی سینی فر را با فویل آلومینیوم بپوشانید و گوشت ها را روی آن پهن کنید. دو طرف گوشت ها را کاملا با مخلوط ادویه بپوشانید.

مرحله سوم

فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید. سینی فر را داخل آن قرار دهید. وقتی یک روی گوشت ها کاراملی یا قهوه ای شد در فر را باز کنید و گوشت ها را به روی دیگر برگردانید تا دو طرف آن ها کاراملی گردد.

اگر به دستورهای پخت غذاهای گوشتی علاقه دارید، آلبالو پلو با مرغ حلزونی را بخوانید.

نکات تکمیلی برای تهیه دنده کباب

  • برای انتخاب کیوی دقت کنید که کیوی به مقدار کافی رسیده باشد. کیوی کال یا کیوی له شده برای طعم دار کردن مناسب نیست.
  • اگر به فر دسترسی ندارید می توانید از تابه گریل بهره ببرید که البته احتیاجی به استفاده از روغن ندارد.
  • دنده کباب طعم دار شده با کیوی برای باربیکیو بسیار مناسب است.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب طرز تهیه خوراک مرغ مکزیکی را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 7 تیر 1401 بروزرسانی: 7 تیر 1401 گردآورنده: mh128.ir شناسه مطلب: 1684

به "طرز تهیه دنده کباب طعم دار شده با کیوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دنده کباب طعم دار شده با کیوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید