شلغم را خام مصرف کنیم یا پخته؟

به گزارش مجله میهن 128، یک متخصص تغذیه گفت: ویتامین c موجود در شلغم برای تقویت سیستم بدن در دوران اپیدمی کرونا نقش بسیار مهمی دارد.

شلغم را خام مصرف کنیم یا پخته؟

به گزارش مجله میهن 128، شهاب اولیایی، رژیم شناس و متخصص تغذیه در گفتگو با مجله میهن 128، گفت: شلغم از گیاهان ریشه ای و به رنگ های سفید و بنفش است. فیبر، گوگرد، پتاسیم، کلسیم و ویتامین c از جمله مواد تغذیه ای موجود در شلغم هستند که در بهبود سلامتی بدن نقش بسیار مهمی دارند.

او افزود: شلغم خوب باید دارای بافت محکم، پوست براق و شفاف باشد. ویتامین c موجود در شلغم به عنوان یکی از موارد دارای آنتی اکسیدان و افزایش تقویت سیستم ایمنی بدن به خصوص در شرایط اپیدمی ویروس کرونا محسوب می شود.

اولیایی بیان نمود: شلغم به دلیل وجود پتاسیم و ویتامین c در بهبود سلامت قلب، التهاب بدن، تقویت استخوان، ضد سرطان، سلامت پوست و مو، تقویت چشم و بینایی، درمان آرتروز و رماتیسم نقش بسیار مهمی دارد. با توجه به اینکه شلغم سرشار از فیبر و کم کالری است، می تواند برای کسانی که قصد کاهش وزن دارند بسیار مفید باشد.

اولیایی در ادامه افزود: شلغم به دلیل وجود ویتامین c ، آهن و آنتی اکسیدان هایی که به خود اختصاص داده است، برای سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار حائز اهمیت است.

شلغم را خام مصرف کنیم یا پخته؟

این متخصص تغذیه مطرح کرد: به طور کلی خواص سبزیجات زمانی بهتر حفظ می شود که آن ها را به صورت خام مصرف کنیم. در واقع برخی ویتامین ها حین گرما و آب پز کردن از بین می فرایند؛ بنابراین اگر بتوانیم شلغم به صورت خام مصرف کنیم بهتر است، اما بخارپز کردن هم به عنوان بهترین سبک مصرف شلغم و دیگر سبزیجات محسوب می شود. البته شلغم خام برای کسانی که مشکل تیروئید دارند، تحت هیچ عنوان توصیه نمی شود.

اولیایی در انتها شرح داد: ترکیب شلغم و عسل برای حفاظت از بدن در برابر بیماری های ویروسی بسیار مهم تلقی می شود.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 6 دی 1399 بروزرسانی: 6 دی 1399 گردآورنده: mh128.ir شناسه مطلب: 949

به "شلغم را خام مصرف کنیم یا پخته؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شلغم را خام مصرف کنیم یا پخته؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید