تامین اقتصادی پنج درصد صادرات غیر نفتی در سال آینده

به گزارش مجله میهن 128، مدیرعامل بانک توسعه صادرات گفت: این بانک مطابق سال های گذشته، هدف تامین اقتصادی 5 درصد از صادرات غیرنفتی کشور را برای سال1400 تنظیم نموده و سال آینده نیزقرار است همراه با افزایش یابد.

تامین اقتصادی پنج درصد صادرات غیر نفتی در سال آینده

به گزارش خبرگزاری خبرنگاران ، علی صالح آبادی گفت: این بانک با رویکرد رضایت مندی مشتریان به عنوان بازوی تامین مالی اکوسیستم صادرات غیرنفتی کشور همیشه سعی در بهبود فضای کسب و کار با تکیه بر پتانسیل صادراتی را دارد.

وی بیان کرد: در سال 1400 برنامه تامین مالی زنجیره صادرات را برای توسعه کسب و کارهای فعال در حوزه زنجیره اکوسیستم صادرات در دست اقدام خواهیم داشت.

وی توضیح داد: بانک مطابق سال های گذشته و بر اساس شاخص های اختصاصی تنظیمی وزارت امور مالی و دارایی، هدف تامین مالی 5 درصد از صادرات غیرنفتی کشور را برای سال 1400 تنظیم نموده و سال آینده نیز قرار است همراه با افزایش صادرات غیرنفتی کشور، تسهیلات بانک نیز افزایش یابد. صالح آبادی با بیان اینکه چشم انداز بانک برای 5 سال آینده تبدیل شدن به اگزیم بانک برتر منطقه است، اضافه کرد: به همین منظور تمامی اقدامات و اهداف راهبردی و سیاست ها برای نیل به این چشم انداز تدوین شده است.

وی اظهار کرد: تدوین و اجرای چرخه مدیریت بهره وری در بانک، یکی از پروژه هایی است که بانک تصمیم دارد در سال 1400 آن را اجرا کند و در این راستا سیاست تبدیل شدن به بانک بهره ور در کشور و به دست آوردن صندلی عالی در زمینه شاخص های بهره وری در میان بانک های کشور، در برنامه های سال آینده بانک تدوین شده است.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات توضیح داد:بودجه ریزی بر مبنای عملکرد و محاسبه قیمت تمام شده خدمات بانکی به تفکیک همه سطوح یکی دیگر از پروژه هایی است که بانک توسعه صادرات برای افزایش بهره وری در دست اقدام دارد.

وی با بیان اینکه بانک توسعه صادرات همیشه یکی از بانک های پیشرو در زمینه حمایت از صنایع دانش بنیان، نوآور، خلاق، استارت آپ و کلیه صنایع با تکنولوژی بالا بوده است، اضافه کرد: در سال آینده نیز با انعقاد تفاهم نامه با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی اهداف بالایی را در زمینه حمایت از این صنایع در پیش رو دارد. وی اظهار کرد: ارائه خدمات بانکی به صورت غیرحضوری از جمله اهداف دیگری است که بانک در سال جدید در پی آن بوده و قرار است در یک برنامه منسجم، همه مراحل خدمات بانکی را به مشتریان به صورت غیرحضوری ارائه کند.

وی ادامه داد: در این راستا بحث مربوط به امضای دیجیتالی، احراز هویت الکترونیکی و ارتباط با سازمان های ارائه دهنده خدمات در این خصوص در راس اقدامات واقع شده است. وی با تاکید بر اینکه تبدیل شدن به بانک دیجیتالی از جمله راهبردهای بانک توسعه صادرات برای 5 سال آینده است، گفت: برای رسیدن به این مهم، برنامه استراتژیک و نقشه راه مربوطه تدوین و در حال اجرایی شدن است. دیجیتالی شدن بانک توسعه صادرات می تواند بسیاری از نیازهای مالی و بانکی مشتریان و صادرکنندگان را تامین کند و در این راستا طرح بانکداری باز زیرمجموعه بانکداری شرکتی برای بعضی از مشتریان بانکداری شرکتی بانک اجرا شده که استفاده از این تجربه پیروز، برای توسعه این سیستم در سال آینده مدنظر است.

صالح آبادی بیان کرد: بانک توسعه صادرات در حوزه بانکداری باز با استفاده از توانمندی های شرکت خدمات انفورماتیک و بستر بانکداری باز این شرکت (شاهین) اقدامات مهمی را در این زمینه انجام و آن را از راهبردی ترین محورهای عملیاتی خود قرار داده است.

وی با بیان اینکه این بانک یکی از فعالیت های محوری خود را توسعه این بستر و خدمات رسانی بهتر و حل مسائل مشتریان قرار داده توضیح داد: بانک توسعه صادرات از این رو در ماه های گذشته تمرکز به فعالیت صندوق های سرمایه گذاری را در دستور کار خود قرارداده و سهولت مدیریت و انجام بهینه عملیات بانکی برای صندوق های سرمایه گذاری بورسی را مورد توجه قرار داده است.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران با اشاره به انجام 43 هزار تراکنش بانکی بالغ بر500 میلیارد ریال در بستر بانکداری باز و به صورت کاملا مکانیزه (در یک صندوق)، توضیح داد: این امر در سیستم بانکی بی سابقه بوده و می توان آن را دستاورد مهمی برای شبکه بانکی، بستر بانکداری باز و نیز خدمات مالی و فناوری اطلاعات دانست.

به گفته وی، تا به امروز به صورت تجمعی در این بستر بیش از 139 هزار تراکنش با حجم ریالی بالغ بر یک هزار و 440 میلیارد و اتصال بیش از 319هزار مرتبه اجرا شده که خبر از رهیافت خدمات جدیدی به مشتریان بانک می دهد.

صالح آبادی با بیان اینکه همیشه تنوع و تعدد فعالیت های صندوق های سرمایه گذاری و نیز مبالغ بالای سرمایه گذاری در آنها از دید سازمان بورس و اوراق بهادار حائز اهمیت بوده است، ادامه داد: مدیریت ریسک عملیاتی و انجام مکانیزه عملیات بانکی این صندوق ها می تواند این مهم را رقم زند.

وی اظهار کرد: بانک توسعه صادرات با تحلیل این موضوع و نیز در دستور کار قرار دادن سرویس های بانکداری باز در این خصوص، این امر را اولویت های خود قرار داده و با تعامل با تامین سرمایه تمدن فرآیند بانکی واریز سود سهامداران و پرداخت وجه ابطال و سایر اقلام مربوط به صندوق را مکانیزه نموده است.

وی ارائه خدمات به کارگزاران بورس در قالب بانکداری باز را از دیگر خدمات این حوزه مطرح نمود که به زودی دستاوردهای آن اطلاع رسانی خواهد شد. وی ابراز امیدواری کرد که این خدمات به زودی در اختیار تمامی صندوق های سرمایه گذاری قرار گرفته و اتصال بازار پول و سرمایه به وسیله زیرساخت های عملیاتی و فناوری این بانک با سهولت بهتری انجام گیرد.

به گفته صالح آبادی، از آنجا که عملیات صندوق ها شامل صدور و پرداخت اضافه، صدور پرداخت وجه ابطال، مبادله با کارگزاران، واریز سود در صندوق ها و... بر بستر بانکداری باز کاملا مکانیزه می شود این مهم را باید به جز افزایش سرعت برای مدیر صندوق دربردارنده کنترل بیشتر، عدم دخل، تصرف در حساب ها، پایش بهتر عملیات و نهایتا خدمات رسانی بهتر به سرمایه گذاران دانست.

->

منبع: خبرگزاری آریا
انتشار: 12 اسفند 1399 بروزرسانی: 12 اسفند 1399 گردآورنده: mh128.ir شناسه مطلب: 1073

به "تامین اقتصادی پنج درصد صادرات غیر نفتی در سال آینده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تامین اقتصادی پنج درصد صادرات غیر نفتی در سال آینده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید