استفاده از مواد شیمیایی در صید، تهدید اکوسیستم منابع آبی است

به گزارش مجله میهن 128، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دیواندره گفت: استفاده از مواد شیمیایی در صید آبزیان یک تهدید جدی است چون این روش باعث کشتار دسته جمعی آبزیان و سایر جانداران شده و صدمات جبران ناپذیری به اکوسیستم منابع آبی وارد می کند.

استفاده از مواد شیمیایی در صید، تهدید اکوسیستم منابع آبی است

با وبسایت گردشگری سازمان میراث فرهنگی همراه باشید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایرنا، مسعود عسگری یک شنبه 8 دی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: در جریان گشت و کنترل زیستگاه ها و منابع آبی دیواندره در استان کردستان توسط محیط بانان یگان حفاظت این اداره، 3 متخلف که با روش کلرزنی اقدام به صید غیرمجاز 121 قطعه ماهی کرده بودند، دستگیر شدند.

وی گفت: از این متخلفین علاوه بر لاشه آبزیان، تعداد یک عدد ساچوکه و یک رشته تور پرتابی نیز کشف و ضبط شد و پرونده برای متخلفین تشکیل و برای رسیدگی و صدور حکم به مراجع قضایی ذیربط ارجاع داده شد.

عسگری اظهار کرد: استفاده از مواد شیمیایی در صید آبزیان سوء استفاده از منابع آبی است و انجام این کار منجر به کشتار دسته جمعی آبزیان و سایر جانداران موجود در اکوسیستم منابع آبی می شود. بنابراین به منظور حفاظت از جانداران موجود در این زیستگاه ها با چنین متخلفانی برخورد جدی خواهد شد.

کردستان پنج منطقه حفاظت شده شامل منطقه چلچمه و سارال، منطقه حفاظت شده بیجار با وسعت 32 هزار هکتار، منطقه بدر و پریشان قروه با وسعت 43 هزار هکتار، منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان با وسعت 57 هزار هکتار و منطقه عبدالرزاق سقز با وسعت 39 هزار هکتار و پناهگاه حیات وحش زریوار با وسعت سه هزار هکتار و چندین منطقه شکار ممنوع دارد که این استان را در زمره منحصر به فردترین نقاط کشور به لحاظ تنوع گونه های جانوری و گیاهی قرار داده است.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 30 بهمن 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: mh128.ir شناسه مطلب: 338

به "استفاده از مواد شیمیایی در صید، تهدید اکوسیستم منابع آبی است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "استفاده از مواد شیمیایی در صید، تهدید اکوسیستم منابع آبی است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید