پشت پرده ممنوع شدن عکاسی در پارک های تهران چیست؟

به گزارش مجله میهن 128، ممنوعیت عکسبرداری در بوستان های پایتخت ابعاد پیچیده ای دارد که مدیر روابط عمومی مجموعه اراضی عباس آباد در خصوص آن شرح داد.

پشت پرده ممنوع شدن عکاسی در پارک های تهران چیست؟

به گزارش گروه رسانه های خبرنگاران، میثم اخباری مدیر روابط عمومی مجموعه اراضی عباس آباد در گفت وگو با خبرنگاران، درباره ممنوعیت عکاسی در مجموعه بوستان آب و آتش و پل طبیعت با تاکید بر این نکته که هیچ گونه ممنوعیتی نسبت به عکاسی در اراضی عباس آباد وجود ندارد گفت: در بسیاری از موارد ما شاهد عکسبرداری از سوی گروه ها و افرادی هستیم که خود را نماینده رسانه ای اعلام می نمایند و در نهایت بار ها مشاهده شده که عکس خروجی آن ها بیشتر جنبه تبلیغاتی برای رسانه های خارجی بوده است.

مدیر روابط عمومی مجموعه اراضی عباس آباد با تاکید بر این نکته که باید معین گردد که خروجی عکس های گرفته شده قرار است در چه رسانه ای منتشر گردد، اضافه کرد: یکی از مهم ترین مسائل عکسبرداری در اراضی عباس آباد استفاده تبلیغاتی از محیط زیبای اراضی عباس آباد است و به اعتقاد ما اگر عکاسی در اراضی عباس آباد مدیریت نگردد به طور حتم شرایط از کنترل خارج می گردد.

اخباری اضافه کرد: فضای اراضی عباس آباد یکی از مستعدترین فضا ها برای عکسبرداری تبلیغاتی و صنعتی است و تاکید ما کنترل عکسبرداری حرفه ای در این محیط برای جلوگیری از بهره وری تبلیغاتی است.

او با اشاره به فرآیند صدور مجوز برای عکاسی در مجموعه اراضی عباس آباد، توضیح داد: با تعاملی که با رسانه ها و خبرگزاری ها وجود دارد ظرف مدت یک روز مجوز عکاسی برای گروه های رسانه ای صادر می گردد، اما نباید فراموش کرد که به صورت قانونی در طول هفته تعدادی از گروه های آموزش عکاسی و اساتید جهت بهره مندی از فضای مجموعه اراضی عباس آباد کلاس های خود را در این مکان برگزار می نمایند.

مدیر روابط عمومی مجموعه اراضی عباس آباد تاکید نمود: ما هیچ نوع ممنوعیت عکاسی برای خانواده ها نداریم، اما برای ماموران خود تبیین کردیم که اگر فردی با استفاده از سه پایه قصد عکاسی داشته باشد شکل عکاسی او از خانوادگی و یادگاری خارج و به سمت حرفه ای و تبلیغاتی است.

اخباری توضیح داد: هیچ مسئله ای برای عکاسی خانواده ها در مجموعه اراضی وجود ندارد و خانواده ها می توانند حتی با دوربین های حرفه ای نیز به صورت شخصی و یادگاری در مجموعه اراضی عباس آباد عکاسی نمایند.

پیش از این علی محمد مختاری رئیس سازمان بوستان ها و فضای سبز شهرداری تهران در شرح قانون ممنوعیت عکاسی و فیلم برداری در بوستان ها و فضای سبز تحت اختیار مدیریت شهری گفته بود: خبر های منتشر شده مبنی بر ممنوعیت عکاسی در بوستان ها و فضای سبز تحت مدیریت شهرداری تهران بی پایه و اساس است. سازمان بوستان ها و فضای سبز شهرداری هیچ قانونی مبنی بر ممنوعیت فیلم برداری و عکاسی شهروندان در بوستان ها و فضای سبز صادر نکرده است.

او درباره ممنوعیت عکاسی در بوستان آب و آتش و پل طبیعت توضیح داد ه بود: پل طبیعت و بوستان آب و آتش تحت مدیریت اراضی عباس آ باد است و اگر قانونی مبنی بر ممنوعیت عکاسی در این دو بوستان وجود دارد باید علت ممنوعیت آن را از مدیریت مجموعه اراضی عباس آباد جویا شد. شهروندان اگر هنگام عکاسی و فیلم برداری از بوستان های تحت مدیریت شهرداری تهران با مسئله ای روبرو شدند مراتب را هرچه سریع تر اطلاع دهند تا ما نسبت به برکناری مدیر آن بوستان اقدام عاجل را انجام دهیم.

در همین موضوع غلامحسین محمدی رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران درباره لزوم بازنگری در قانون ممنوعیت عکاسی و فیلم برداری شهروندان در بوستان ها و فضای سبز شهرداری تهران گفته بود: امیدواریم بتوانیم تا انتهای ساعت کاری امروز دستورالعمل عکاسی و فیلمبرداری در بوستان ها و فضای سبز تحت مدیریت شهرداری تهران را ارائه می کنیم و طبق همان دستورالعمل شهروندان بتوانند از حقوق خود بهره ببرند. به طور حتم در مدیریت شهری ساز و کاری وجود دارد که این امکان نیز برای شهروندان فراهم گردد تا شهروندان بتوانند در بوستان آب و آتش و پل طبیعت نیز عکاسی نمایند.

بازگشت به صفحه رسانه ها

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 24 مهر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: mh128.ir شناسه مطلب: 18

به "پشت پرده ممنوع شدن عکاسی در پارک های تهران چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پشت پرده ممنوع شدن عکاسی در پارک های تهران چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید