اگر ترش می کنید؛ این سبزی خوردن را نخورید

به گزارش مجله میهن 128، سلامانه/ سبزی خوردن از مزیت های سفره ایرانی است. در یک بشقاب سبزی خوردن، گیاه های مختلفی با ویژگی های مختلف حضور دارند و تقریبا همه آنها اشتهاآور و مقوی گوارش هستند.

اگر ترش می کنید؛ این سبزی خوردن را نخورید

در این مطلب دکتر ناصر رضایی پور، متخصص طب سنتی ایرانی به چگونگی مصرف سبزی خوردن و اینکه چه کسانی باید در مصرف سبزی احتیاط نمایند اشاره نموده است.

- در این میان سبزی ها بیشترین توصیه به مصرف ریحان و نعناع است که به هضم بهتر غذا و برطرف یبوست یاری شایانی می نمایند.

- البته افرادی که ترش می نمایند باید از زیاد خوردن نعناع پرهیز نمایند چون می تواند موجب تشدید ریفلاکس گردد .

- در رده دوم سبزی ها، جعفری و گشنیز قرار دارند که موجب ایجاد تعادل در گرمی و سردی سبزی خوردن و تقویت گوارش می شوند و مرزه و ترخون نیز بخاطر مزه تند و تیزشان و مزاج خیلی گرم و خشکشان در رده سوم قرار می گیرند.

- بعضی سبزی ها مانند تره و تربچه، نفاخ اند که باید کمتر استفاده شوند. ترخون و تره نیز در مصرف زیاد مشکل زا هستند.

- بیشتر سبزی ها به جز گشنیز گرم هستند، خرفه نیز که متاسفانه امروزه فراموش شده، سرد و تر است و موجب کاهش عطش و ایجاد تعادل در سبزی خوردن ها می گردد و به ویژه برای گرم و خشک ها ایده آل است .

نکته: حجم سبزی خوردن در هر وعده باید معقول باشد وگرنه به عکس، گوارش را دچار اختلال می نماید.

منبع: همگردی
انتشار: 12 مرداد 1399 بروزرسانی: 12 مرداد 1399 گردآورنده: mh128.ir شناسه مطلب: 649

به "اگر ترش می کنید؛ این سبزی خوردن را نخورید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اگر ترش می کنید؛ این سبزی خوردن را نخورید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید